Történet
Gyülekezeti alkalmak
Lelkipásztor
Presbitérium
Zenei élet
Ifjúság
Médiatár
Linktár
Arhívum
Vendégkönyv
Elérhetőség

Napi ige

 

„Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást: ahogyan én szerettelek titeket, ti is úgy szeressétek egymást!”
(Jn 13,31–35)  31 Amikor Júdás kiment, így szólt Jézus: Most dicsőült meg az Emberfia, és az Isten dicsőült meg őbenne; 32 ha pedig az Isten dicsőült meg benne, az Isten is megdicsőíti majd őt önmagában, sőt azonnal megdicsőíti őt. 33 Gyermekeim, még egy kis ideig veletek vagyok: kerestek majd engem, és ahogyan megmondtam a zsidóknak, hogy ahova én megyek, oda ti nem jöhettek, most nektek is ezt mondom. 34 Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást: ahogyan én szerettelek titeket, ti is úgy szeressétek egymást! 35 Arról fogja megtudni mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha szeretitek egymást. A Biblia talán legszebb sorait olvashattuk ma. Ezekben az igékben meglátjuk tisztán, világosan a keresztyén életfeladatot: „...szeressétek egymást..." (34). Ilyen egyszerű. Éld a szeretetet! Alkossunk a gyülekezetben valódi szeretetközösséget! Éljük a keresztyének közötti szeretetet a gyülekezetünk, sőt felekezetünk határán kívül is. Csak úgy tanúskodhatunk hitelesen Jézusról, ha így teszünk. Oly sok, botránkoztató keresztyén belviszály után hadd mondja ismét a világ: Nézzétek, hogy szeretik egymást!
 
()


Körlevél

Név:
E-mail:
Feliratkozok a/az:
gyülekezet körleveleire
alapítvány körleveleire
ifjúság körleveleire
Feliratkozok


Letöltések

Helyi és Országos sajtó


LELKIPÁSZTORI HIVATAL
ÓRARENDJE


HÉTFŐ - PÉNTEK

8-13 ÓRA

SZOMBAT

9-12 ÓRAThyalie Online Szerepjáték Reducere factura apa

Hirek

Bűnbánati hét
2019-03-04


Böjtfőre készülve a héten minden délután bűnbánati istentiszteletekre hívjuk a gyülekezet tagjait.

Minden délután 5 órakor kezdődnek a bűnbánati istentisztelek.

Készüljünk együtt, közösségben - elcsendesedve a vasárnapi úrvacsoraosztással egybekötött alkalomra.Letölthető dokumentum :
Történet Programok Képgaléria Videógaléria Arhívum Vendégkönyv Elérhetőség